Besiktas'tan Bin Ögrenciye Yardim

Besiktas'tan Bin Ögrenciye Yardim

Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, Besiktas Yönetim Kurulu ve futbolcular, Siirt’te maddi durumu iyi olmayan ögrencilere giyim yardiminda bulundu.

Besiktas Yönetimi, Çevik Ersin Temel Ilkokulu ve Sehit Zafer Kiliç Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ögrencilerine dagitilmak üzere bot, mont, atki, bere ve Besiktas formasi gönderdi. Besiktas Malzeme Sorumlusu Erdal Erdem ve dizi oyuncusu Ömer Sevgi, gönderilen malzemeleri durumu iyi olmayan ögrencilere dagitmak üzere ögrencilerle bir araya gelerek bin ögrenciye giyim yardiminda bulundu.

Siirt’teki ögrencilerle bir araya gelmenin mutlulugunu yasadigini belirten Besiktas Malzeme Sorumlusu Erdal Erdem, bin ögrenciye giyim yardiminda bulunduklarini ve yardimlarin ilerleyen zamanlarda tekrardan devam edecegini söyledi.

Erdem, "Bugün Siirt’e geldik. Istanbul’dan buradaki çocuklarimiza yardim getirdik. Çocuklar mutluysa biz mutluyuz. Onlarin mutlulugu hepimizin mutlulugudur. Baskanimiz Ahmet Nur Çebi, yöneticilerimiz ve futbolcularimizin katkisiyla bu degerli ilimize yardim getirdik. Ayni zamanda kadin siginma evine destek olmak amaciyla futbolcularimiz ve sanatçilarimizin imzaladigi formayi Siirt Kadin Siginma Evi’ne takdim edecegiz. Açik arttirmayla satacagimiz formanin parasini da oraya bagislayacagiz" dedi.



Dizi oyuncusu ögrencilere yardim dagitti

Ögrencilere giyim yardiminda bulunmak üzere Siirt’e gelen dizi oyuncusu Ömer Sevgi, yasitlariyla bir araya gelmekten dolayi mutlu oldugunu söyledi.

Sevgi, "Erdal hocamla çocuklar için ’Birakmam Seni’ kampanyasi kapsaminda buraya geldik. Bugün okullara bot ve mont dagitmaya geldik. Çok mutluyum. Herkese tesekkürler" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile