Beşiktaş, Vikingur Maçına Hazır İstanbul

Beşiktaş, Faroe Adaları temsilcisi Vikingur ile yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2.

Beşiktaş, Faroe Adaları temsilcisi Vikingur ile yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Faroe Adaları'ndaki Toftir Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen, Teknik Direktör Bernd Schuster yönetimindeki antrenman, düz koşuyla başladı.

-VİKİNGUR TEKNİK DİREKTÖRÜ MARTİN OLSEN-

Vikingur Teknik Direktörü Martin Olsen, antrenman sonrası düzenlediği basın toplantısında, bir Türk gazetecinin 'Bir sürpriz ya da mucize bekliyor musunuz?' sorusunu, 'Sahaya çıkmadan önce rakip kim olursa olsun kazanabileceğinizi düşünmeniz lazım' diye yanıtladı.
Olsen, Beşiktaş'ın büyük bir takım olduğunu ifade ederek, 'Yarınki maçta ilk hedefimiz, kendi oyunumuzu ortaya koymak' dedi.

-BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ SCHUSTER-

Basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, herkesin maça çok iyi konsantre olduğunu belirterek, soruları şöyle yanıtladı:
'İbrahim Üzülmez'in yerine İsmail oynayacak. Forvet oyuncularda da değişiklik yapabilirim. Biz burada herhangi bir sürpriz istemiyoruz, kazanıp geri döneceğiz. Yabancı konusunda kulüpte konuşuldu, kararlar alındı.'
21.07.2010 22:56:27
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile