Beşiktaşlı futbolcu Bobo: Tüm oyuncular çok istekli

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında takımdaki tüm oyuncuların takımda kalmak için çok istekli o

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında takımdaki tüm oyuncuların takımda kalmak için çok istekli olduklarını söyledi.

Siyah - beyazlı takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularına yanıt veren Bobo, forma konusunda tüm oyuncuların çok istekli olduklarını dile getirerek, "Herkes oynamak istiyor. Geçen sene forma giyemeyen arkadaşlar çok çaba gösteriyor. Bunun da takıma olumlu olarak yansıyacağını düşünüyorum." dedi.

Alman teknik adam Schuster'in hücum ağırlıklı futbol oynattığının ve çift forvetle sahaya çıkacağın hatırlatılması üzerine Bobo, her zaman çift forvet oynamanın tek forvet oynamaktan daha iyi olduğunun altını çizerek, "Bunun bize olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Tabii rakip defans oyuncuları için zor bir durum olacak. Geçen sene arkadaşlarımın yardımıyla goller attım, ama önemli olan bunları devam ettirmek. Geçen sene bazı arkadaşlarımız gol yollarında şansızdı ama bu sene bu sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum. Hem takımım hem de kendim adına bu sezonun iyi olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Yeni transferlerden Quaresma ve Hilbert'e de değinen Bobo, bu iki futbolcunun önemli özelliklerinin kanatlardan toplar taşıması olduğunu ifade ederek, "Biz forvetler olarak, onların kanatlardan getirdiği topları bekleriz. Bu durumun takıma çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Avrupa'da bir takıma transferi ile ilgili sorular üzerine Beşiktaş'ta kalmak istediğini vurgulayan Bobo, "Bana böyle bir şey gelmedi. Tigana beni Beşiktaş'a getiren hocadır. Ama benim Beşiktaş'ta kontratım devam ediyor. Zaten ilk düşüncem de burada kalmak." dedi.

Delgado, Quaresma ve Tello gibi yetenekli oyuncularla oynayacak olmasının gol şansını arttırıp arttırmayacağı yönünde bir soruyu da yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, en önemlisinin bu arkadaşlarının herhangi bir sakatlık geçirmemesi olduğunu dile getirerek, "Zaten size daha fazla pas gelirse daha fazla gol şansınız olur. Yeni gelen arkadaşlarımızla gol yollarında artık daha şanslıyız." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile