Besni'de Kızılay Haftası Kutlamaları Sürüyor

Besni'de Kızılay Haftası Kutlamaları Sürüyor

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan Kızılay Haftası, Adıyaman'ın Besni ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Etkinlikler kapsamında okulları ziyaret eden Kızılay Besni Şube Başkanlığı tarafından, dar gelirli öğrencilere ayakkabı, pantolon ve tişört yardımında bulunuldu.

Kızılay Haftası dolayısıyla ayrıca; Besni Meslek Yüksekokulu, İmam Hatip Lisesi, Besni Eğitim Vakfı İlk ve Ortaokulu, Atatürk İlk ve Ortaokulu ve Besni Kız Meslek Lisesi okulları, Besni Kızılay Şube Başkanı Ali Erdoğan ve Kızılay Besni Kadın Kolları Başkanı veteriner hekim Emine Kaplan tarafından ziyaret edildi.

Ali Erdoğan yaptığı açıklamada, "Okullarımızı ziyaretimiz sırasında Kızılay'ın vizyonunu ve misyonunu anlatarak öğrencileri bu konuda bilgilendirdik. Ayrıca gerek okullarımızda, gerek halkımız arasında seçtiğimiz dar gelirli ailelere toplam 400 parçadan oluşan ayakkabı, pantolon ve tişört dağıttık. 200 öğrencimize de Kurban Bayramı arifesinde çeşitli hediyeler verdik. Gezilerimiz devam edecek" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile