Besni’de ‘Minik Eller Üşümesin’ Kampanyası

Besni’de ‘Minik Eller Üşümesin’ Kampanyası

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, sosyal medya üzerinden yürütülen ve Türk Kızılay’ının desteklediği ‘Minik Eller Üşümesin’ Kampanyası’nın hediyeleri İznik İlkokulu’nda düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

İznik İlkokulu öğretmenleri Şükrü Durgut, Dilber Şahin ve Mahmut Örs’ün girişimleriyle Türkiye genelinde 20 okulu kapsayan kampanyaya İznik İlkokul’da dahil edildi. Minik Eller Üşümesin Kampanyası’nın hediyeleri Kızılay Besni İlçe Başkanı Ali Erdoğan ve Kızılay Besni İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Demirel ‘in de katıldığı törenle öğrencilere verildi.

Özel firmalar tarafından gönderilen başta kırtasiye malzemesi olmak üzere mont, bot, yazlık ayakkabı, kazak, hırka, eldiven ve çorapların oluşan hediyeler öğrencilere dağıtıldı.

Dağıtım töreninde konuşan Besni Kızılay İlçe Başkanı Ali Erdoğan yaptığı açıklamada, “Türk Kızılay’ı her yerde olduğu gibi burada da öğrencilerimizin yanında yer alıyor. Bu minik öğrencilerimize ufakta olsa bir mutluluk yaşatmak istedik öğrencilerimize bu güzel hediyelerin ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İznik İlkokulu Müdürü Şükrü Durgut ise yaptığı açıklamada, “Başta Minik Eller üşümesin Komitesi ve Türk Kızılay’ı olmak üzere bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Kızılay İlçe Başkanımız Ali Erdoğan ve Kızılay ilçe başkan yardımcımız Mehmet Demirel’e de teşekkür ederim’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile