Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Alakuş’tan Beskader’e Plaket

Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Alakuş’tan Beskader’e Plaket

Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Uzm. Dr. Hüseyin Alakuş, Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği(BESKADER) Başkanı Ali Erdoğan’a hastaneye yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen plaket töreninde konuşan Kaymakam Gürkan Demirkale; “Sayın Başbakanımızın ülke genelinde başlattığı sağlığa yatırım projesi ile ilçemize de çok güzel bir devlet hastanesi kazandırıldı. Ben bu konuda devletimizin bütün yetkililerine, emeği geçen herkese teker, teker teşekkür ediyorum. Bunun haricinde hastanemizin diğer ihtiyaçlarının karşılanması noktasında BESKADER devreye girdi ve fedakarca çalışarak, çok kısa zamanda önemli işlere imza attı. Hastanemiz yeni hizmet binasına taşındıktan sonra ihtiyaçlarının büyük bir çoğunluğu, Besnili hayırseverlerin desteği ve dernek üyelerinin fedakar çalışmalarıyla tamamlandı. Emeği geçen herkese öncelikle hayırseverlerimize ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum ” dedi.

Dernek Başkanı Ali Erdoğan ise, “BESKADER Olarak bugüne kadar sağlıktan eğitime önemli ve güzel işlere imza attık. Bu noktada ilk işimiz yeni yapılan devlet hastanemizin hasta ve muayene odalarının tefrişatını yapmaktı. Bunda da hayırseverlerimizin gösterdiği duyarlılık ve yönetim kurulu üyelerimizin gösterdiği çaba ile tefrişatları tamamladık. Hastanemize yaklaşık 340 bin TL civarında harcama yapıldı. Bir kez daha bağışçılarımıza ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Derneğin bugüne kadar en çok hastaneye katkısı olduğu için halk arasında hastane derneği gibi algılandığını da belirten Erdoğan, “Biz Besni’nin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının giderilmesi noktasında çalışmalar yürütmekteyiz. Yani ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının destekçisiyiz” ifadelerin kullandı.

Konuşmaların ardından Besni Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan Plaket, Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale tarafından BEKADER dernek başkanı Ali Erdoğan’a verildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile