Besnililer Derneği Başkanlığına Mustafa Kaygusuz Seçildi

Gaziantep Besnililer Derneği'nin yapılan 8. Olağan genel kurul toplantısında Mustafa Kaygusuz, dernek başkanlığına seçildi.

Gaziantep Besnililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 8. Olağan genel kurul toplantısında, divan kurulu Mustafa Aydın Çelebi, Ali Erdemoğlu, Ali Erman ve Oğuz Arslan'dan oluştu. Divan teşekkülünün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile gündemdeki maddelere geçildi. Önceki dönem yönetim kurulunun faaliyet ve denetim raporlarının okunmasından sonra, seçimlere geçildi.
Tek liste halinde yapılan seçimlerde Mustafa Kaygusuz, Mahmut Erdemoğlu, Cüneyt Eman, Arif Pamukçu, Bekir Görücü, Ahmet Güldeş, Erol Akyüz, Veysel Bozdağ, Seydi Küpçük, Fehmi Bulduk, İdris Dündar, Halil Tümer ve Ahmet Yiğitkuş yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yapılan görev dağılımı sonunda ise Gaziantep Besnililer Derneği'nin başkanlığına Mustafa Kaygusuz seçilirken, 2. başkanlığa Mahmut Erdemoğlu, başkan yardımcılıklarına Cüneyt Eman ve Arif Pamukçu, lokal sorumluluklarına Ahmet Yiğitkuş, Erol Akyüz ve
Bekir Görücü, Fehmi Bulduk ve Seydi Küpçük saymanlığa, Basın ve Halkla İlişkilere Ahmet Güldeş ve Halil Tümer, genel sekreterliğe İdris Dündar, Hayırlı İşler Sorumluluğuna da Veysel Bozdağ getirildi.
Başkan Mustafa Kaygusuz, yaptığı açıklamada; "Beni bu göreve getiren değerli hemşehrilerime ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla beraber çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Gaziantep'te yaşayan hemşehrilerimiz hep Gaziantep ekonomisine katkı sunmuşlardır. Dolayısıyla Türkiye ekonomisine de katkı sunmuş olmaktadırlar. Hiçbir kötü olayın içinde ya da yanında olmamışlardır. Onun için hep hemşehrilerimizle onurlanmışızdır. Önümüzdeki günlerde
yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben toplanarak önümüzdeki iki yıllık görev süremiz içinde neler yapabileceğimizi konuşarak güzel şeyler ortaya çıkaracağımıza inancımız tamdır" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile