Beton Mikseri Devrildi Açiklamasi 1 Yarali

Beton Mikseri Devrildi Açiklamasi 1 Yarali

Karabük-Yenice karayolunda yagmur sonrasi kayganlasan yoldan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi beton mikseri devrildi. Kazada ezilen mikserin kabininde sikisan sürücü ise havalandirma camindan çikarak kurtuldu.



Edinilen bilgiye göre kaza, Karabük-Yenice karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Sadi Çiftçi (47) idaresindeki 78 DD 302 plakali beton mikseri yagmur sonrasi kayganlasan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikarak, aydinlatma diregine çarptiktan sonra yan yatarak kayaya çarpti. Bu sirada devrilen mikserin sürücü Çiftçi, çarpmanin etkisi ile ezilen kabin içinde sikisti. Kendi imkanlari ile sikistigi yerden kurtulan sürücü, kabinin havalandirma camini kirarak disari çikmayi basardi. Diger sürücülerin ihbari ile olay yerine gelen 112 Saglik ekiplerince Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilan sürücünün saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kaza sonrasi tek seritten kontrollü olarak ulasimin saglandigi yolda, beton yüklü mikserin kovasi kepçe yardimi ile çekiciden kurtarildiktan sonra vinçle kaldirildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile