Beton Yol Hizmete Açildi

Beton Yol Hizmete Açildi

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Ceylanpinar kirsalinda 9 mahalleyi birbirine baglayan 15 kilometrelik Akrepli grup yolunda çelik hasirli uzun ömürlü beton yol çalismasini tamamlayarak vatandaslarin hizmetine sundu. Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpinar ilçe kirsalinda ömürlük beton yaptiklarini söyledi.

Konforlu ulasim agi için Sanliurfa genelinde çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdüren Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi Ceylanpinar Ilçesinde 9 mahalleyi birbirine baglayan 15 kilometrelik Akrepli grup yollunda beton yol çalismasini tamamladi. Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Ceylanpinar ilçesinde Akrepli grup yolu olarak adlandirilan Maden, Asagi Doruklu, Yukari Doruklu, Bogali, Yeniköy, Yesiltepe, Han, Boncuklu, Kiziltepe Devlet yolu güzergahinda beton yol çalismasi yaparak vatandaslara konforlu ulasim agi sagliyor.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu, AK Parti Ceylanpinar Ilçe Baskani Abdulcelil Dogantekin ve meclis üyeleri ile birlikte yapimi tamamlanan 15 kilometrelik yolda incelemelerde bulunarak Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Abdulkadir Bozkurt’tan bilgi aldilar.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekilerin katilimiyla 15 kilometrelik 9 mahalleyi birbirine baglayan beton yolun açilisi gerçeklestirildi.

“Uzun ömürlü yollarla vatandaslara güzel hizmetler veriyoruz’’

Sanliurfa genelinde kirsal alanlardaki grup yollarinda uzun ömürlü çelik hasirli betonla kapladiklarini anlatan Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Akrepli grup yolunu çelik hasirli uzun ömürlü beton yaptik. Maden, Asagi Doruklu, Yukari Doruklu, Bogali, Yeniköy, Yesiltepe, Han ve Kiziltepe yolu olarak bilinen yollarda beton uygulamasi yaptik. Akrepli grup yolu çok konusuldu. Kollari sivayip yolumuzu beton olarak tamamladik. Akrepli grup yolu ömürlük bir yol oldu. Ceylanpinar ilçemizde çok güzel isler yapiyoruz. Ilçe belediyelerimizle birlikte çalisiyoruz, biz bir ekibiz ve birlikte aldigimiz kararlarla yolumuza devam ediyoruz. Esas olan halkimiza güzel hizmetler yapmaktir. Kirsal yollarin büyük bir kismini asfalt yaptik. Sanliurfa genelinde de asfalt çalisma oranlarimiz aynidir. Ilçelerimiz için yapilmasi gerekenleri yaptik ve yapmaya devam edecegiz. Baskanlarimizla uyumlu bir sekilde çalisip gücümüzün yettigi kadar güzel isler için halkimizin yanindayiz’’ diye konustu.

Ilçede asfaltsiz yollarin kalmadigini anlatan Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu ise ‘’ilçemizde bütün yollarimiz asfaltla baglantili ve ilçemizde çok güzel çalismalar oluyor. Ilçede ve kirsa alanlarda asfaltsiz yolumuz kalmadi. Ilçemize verdigi desteklerden dolayi Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e tesekkür ederim’’ dedi.

Yapilan yollardan vatandaslarin memnun oldugunu belirten AK Parti Ceylanpinar Ilçe Baskani Abdülcelil Dogantekin ise ‘’Mardin yolunu diye adlandirilan bölgede yapilan Akrepli grup yolu çok önemli bir yol ve Sanliurfa Büyüksehir Belediyemiz tarafindan yapildi. Vatandaslarimiz beton yoldan memnunlar. Yol medeniyettir. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeynel Abidin Beyazgül’ tesekkür ediyorum’’ seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile