BEÜ’nün Tanıtımı Uluslararası Platformda Yapıldı

BEÜ’nün Tanıtımı Uluslararası Platformda Yapıldı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), İrlanda’nın Dublin şehrinde düzenlenen 24’ncü European Association for International Education (EAIE) Konferansı’na katılarak tanıtımı yapıldı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, her yıl düzenlenen ve bu yıl 11-14 Eylül tarihleri arasında İrlanda’nın Dublin şehrinde yapılan 24’ncü Uluslararası Avrupa Eğitim Birliği European Association for International Education Konferansı’na üniversitelerinden de bir heyetin katıldığı belirtildi. Konferansa 80’den fazla ülkeden yaklaşık 4 bin 200 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen tanıtımın uluslararası yüksek öğretimdeki yeni eğilimler, eğitim politikaları ve iş birliğine yönelik konular işlendi

İrlanda’da düzenlenen toplantıya BEÜ’den Dış İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nusret Bozkurt, Dış İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Serkan Özel ve Genel Sekreter Vekili Serdal Özbay katıldığı ifade edilen açıklamada, “Gerçekleşen konferansta Bitlis Eren Üniversitesi’ne ait bir stant kurularak, katılımcılara üniversitenin tanıtım materyalleri ve akademik yapısını anlatan el broşürü ve CD’ler verildi.

Erasmus ve çeşitli programlarla yürütülmesi düşünülen ikili anlaşmalarla ilgili üniversite Avrupa’daki üniversitelerle entegrasyonunu sağlayacak bağlantılar kuruldu” denildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile