Beyaz Kortej İle Eğlenceye Sen De Katıl

Beyaz Kortej İle Eğlenceye Sen De Katıl

Açıldığı günden beri Ankaralılar'a alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Taurus AVM, bu hafta sonu müzisyenler, sirk karakterleri ve tahta bacaklardan oluşan Beyaz Kortej'i misafir ediyor.


Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan, Konya Yolu’nun ilk ve tek AVM’si Taurus, soğuk kış günlerinde sımsıcak etkinliklere devam ediyor. Her hafta birbirinden eğlenceli organizasyonlara ev sahipliği yapan Taurus AVM'nin bu hafta sonu konuğu Beyaz Kortej. Beyaz Kortej'in müzisyenleri, sirk karakterleri ve tahta bacaklardan oluşan özel kostümlü renkli ekibi, Taurus AVM'de Cumartesi saat 13.00-17.00 arasında performanslarını sergilerken, ziyaretçiler de, danslarına eşlik etme ve fotoğraf çektirme olanağı yakalayacak.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, etkinlikleri planlarken, gelen ziyaretçilerin istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, "Ergonomik ve sıcak yapısı ile kısa sürede 'herkesin AVM'si olan Taurus', sadece bir AVM değil, aynı zamanda önemli bir etkinlik merkezi. Bu hafta sonu stres atmak isteyen tüm Ankaralılar'ı Taurus'a bekliyoruz" dedi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile