Beyaz Türkler HDP'ye oy verdi, Atatürk'ün kemikleri sızladı

Beyaz Türkler HDP'ye oy verdi, Atatürk'ün kemikleri sızladı

AK Parti eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu " Beyaz Türkler HDP'ye oy verdi, Atatürklerin kemikleri sızladı. Yazık ettiler." dedi.

Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Erkan Tan'la Tartışalım' programında seçim sonuçlarını değerlendiren Burhan Kuzu, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.

ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİ SIZLADI

'Beyaz Türkler' diye tabir edilen kişilerin seçim bölgelerinde HDP'ye ciddi oranda bir oy çıktığını söyleyen Kuzu 'Beyaz Türkler HDP'ye oy verdi, Atatürklerin kemikleri sızladı. Yazık ettiler. Rakamlar ortada nerede ne verilmiş, sandıklar ortada. ' diye konuştu.

Burhan Kuzu, sözlerini şöyle sürdürdü;

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ

HDP'de korkunç bir şımarıklık var. Şişirme ve balon oylar. Bu Beyaz Türkler'in getirdiği bir sonuçtur. Kendinin oyu 6-6,5 falandır ama maalesef ummadık yerlerden oy çıkıyor. Mesela bir polis lojmanından, doğudaki askeri lojmanlardan HDP'ye ciddi anlamda oy çıkıyor. Kimin elin kimin cebinde belli.

BEYAZ TÜRKLER OY VERDİ, BEDELİNİ İSTERLER

İstanbul'daki sosyeteyi Nişantaşı'yı, Etiler'i kim götürecek zorla. Onlar öyle zora gelmez, öyle onları zora sokmak kolay da değildir. Beyaz Türkler HDP'ye oy verdi ve bunların bedelini öderler. Demirtaş bir projedir Türkiye için. Yurt dışı ve yurt içi ağabalarının ortaya attıkları ve 'Bu genç çocuk barajı aşamıyor, biz bu çocuğa barajı aşıralım, nasıl olsa CHP'den hayır falan yok' dedikleri bir projedir.

DÜĞÜN ORADA OLUYOR, MİLLET BURADA OYNUYOR


HDP'nin barajı geçmesiyle birlikte CHP'lilerin sevinmesini değerlendiren Burhan Kuzu ' Düğün orada oluyor, millet burada oynuyor.' dedi.

BEYAZ GAZETE



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile