Beyaz ve Tanem Sivar'ı dünya kupası ayırdı!

Beyaz ve Tanem Sivar'ı dünya kupası ayırdı!

Güney Afrika'da bulunan sevgilisi Tanem Sivar'ın yanına gidip Dünya Kupası final maçını izleyeceğini söyleyen Beyaz, haklarında çıkan haberler için gazetecilere teşekkür etti

 
Ü ; nlü ; şovmen Beyaz , sunucu Tanem Sivar ile başladığı ilişkiyle sık sık gü ; ndeme geliyor . Haklarındaki dedikoduları ve iddiaları son derece soğukkanlılıkla karşılayan ç ; ift , Dü ; nya Kupası iç ; in de planlar yapıyor . Ö ; nceki akşam restoran ve gece kulü ; pleri arasında mekik dokuyan Beyaz , gazetecilerin sorularını yanıtladı .

GAZETECİLERE TEŞEKKÜ ; R ETTİ

Tanem Sivar ' ın Dü ; nya Kupası ' nı izlemek iç ; in Gü ; ney Afrika ' da olduğunu sö ; yleyen Beyaz , ' Finali , Tanem ile izlemek iç ; in ben de Gü ; ney Afrika ' ya gideceğim . Kupada favorim , Arjantin . Final hakkında ç ; ok heyecanlıyım ' dedi . Sivar ile ilişkileri hakkında basının gö ; sterdiği ö ; zene teşekkü ; r eden Beyaz , ' Gazeteci arkadaşlarıma gerç ; ekten de ç ; ok teşekkü ; r ediyorum . İlişkimiz hakkında ç ; ok seviyeli haberler yapıyorlar ' dedi . Şahan Gö ; kbakar ' ın geç ; tiğimiz haftalarda dile getirdiği , ' Ç ; ok yakışıyorlar . Bence evlensinler ' sö ; zleri hakkında da Beyaz , ' Bu dilekler iç ; in teşekkü ; r ediyorum ' diye konuştu . Tanem ile haklarında ç ; ıkan olumsuz haberlere aldırış etmediklerini belirten Beyaz , ' Ç ; ok mutluyuz . Olumsuz haberleri ö ; nemsemiyoruz . Ancak şu an nişan yok ' dedi .


Gecce

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile