23 Mayıs’ta ilk toplantısını yapan Beydağ Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 4 Temmuz’da yürütme kurulu üyelerini seçmeye hazırlanıyor. Şimdiye dek 80 üyeye ulaşan Beydağ Gençlik Meclisi’nde Gökhan Kırkayak başkan olarak görev alırken, yardımcılığını Songül Candan, genel sekreterlik görevini de Özge Girgin yapıyor.
16-30 yaş arası Beydağ ile ilgili sözü ve düşüncesi olan tüm gençleri Beydağ Gençlik Meclisi’ne beklediklerini belirten başkan Gökhan Kırkayak, “Beydağ Belediyesi hizmet binasında şimdiye dek toplantılarımız oldu. Tüzüğümüze göre şimdi de yürütme kurulunu belirleyeceğiz. 4 Temmuz’da yapılacak yürütme kurulu üye seçiminin ardından Beydağ ile ilgili gençlerin içinde yer alacağı projeler hazırlamak istiyoruz. 2 Eylül kurtuluş etkinlikleri ile ilgili de düşüncelerimiz var” dedi.
Yürütme kurulu seçimlerinin ardından ziyaretlerde bulunacaklarını ifade eden Kırkayak, protokol üyelerini ziyaret edip kendilerini tanıtacaklarını ve düşüncelerini aktaracaklarını söyledi.
Beydağ’da Gençler Meclis Çalışmalarına Devam Ediyor
2009 yılında yerel yönetimlerde kurulması zorunlu hale gelen kent konseylerinin önemli bir kolu olan gençlik meclisi çalışmaları İzmir’in Beydağ ilçesinde de hız kazandı.



















