Beykoz'da Ahir Yandi, 2 Hayvan Telef Oldu

Beykoz'da Ahir Yandi, 2 Hayvan Telef Oldu

Beykoz’da bir ahirda elektrik kontagindan kaynakli yangin çikti. Çikan yanginda ahir içinde bulunan bir hamile büyükbas hayvan ile bir köpek telef oldu. Ahir sahibinin esi ise yanan ahiri görünce gözyaslarina hakim olamadi.



Beykoz’da Dereseki Mahallesi Hediye Sokakta bulunan bir ahirda saat 12.30 siralarinda yangin çikti. Dumanlarin yükselmeye basladigi ahir kisa sürede alevlere teslim oldu. Iddiaya göre, sokak üzerinde bulunan ahirda süt makinesinin elektrik kontagindan çiktigi iddia edilen yangin kisa sürede büyüyerek ahiri ve yaninda bulunan samanligi sardi. Çikan yanginda ahirda bulunan bir hamile büyükbas hayvan ile bir köpek telef oldu. Ahirda bulunan diger alti hayvan ise, yangin esnasinda disari çikarak kurtuldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleri yangina müdahalede bulundu. Yaklasik yarim saatlik çalismanin ardindan yangin kontrol altina alinarak sogutma çalismasi yapildi. Ahir sahibi Cemil Temeli’in esi yanan ahiri görünce gözyaslarina hakim olamadi.

Ahir sahibi Cemil Temel, “Biz geldigimizde yaniyordu bitmisti. Hayvanlar vardi içerde. Kimisi disari çikmis. Iki tanesi içeride yanmis. Köpek vardi yanmis. Kimsenin günahini alip su yakti diyemeyiz. Elektrik kontagindan çikmis. Bir büyükbas bir tane de köpek öldü. 7 tane hayvanim vardi toplam” dedi.



Yangini gören vatandas Osman Kizgin, “Elektrikten çikmis. Geldigimde bir kösesi yanmisti. Arkada iki tane köpek vardi. Onlari çikardik kurtardik. Digeri ölmüstü ona bir sey yapamadik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile