Beykoz'da Duvara Çarpan Kamyon Metrelerce Sürüklendi Açiklamasi 2 Agir Yarali

Beykoz'da Duvara Çarpan Kamyon Metrelerce Sürüklendi Açiklamasi 2 Agir Yarali

Beykoz’da demir boru yüklü bir kamyon yokus asagi indigi esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle cadde üzerinde bulunan bir is yerinin duvarina çarpti. Duvara çarpan kamyon yan yatarak caddede metrelerce sürüklendi. Sürüklenen kamyon yoldaki bir otomobili de kil payi teget geçti. Kamyon soförü ve yanindaki yolcunun agir yaralandigi feci kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.



Kaza, Beykoz Çubuklu Mahallesi Kiremit Dere Caddesi üzerinde saat 12.20 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, yokus asagi seyir halinde olan 16 ALV 952 plakali kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte cadde üzerinde bulunan bir is yerinin duvarina çarpti. Süratli sekilde duvara çarpan kamyon yan yatarak caddede metrelerce sürüklendi. Sürüklenen kamyon 34 NZU 17 plakali bir otomobile çarparak durdu. Kamyonun, sürüklendigi esnada kil payi teget geçtigi baska bir otomobilin sürücüsü ise ölümden döndü. Kamyonda bulunan demir borular yola saçildi. Kamyon içerisinde bulunan soför ve yan koltuktaki yolcu agir sekilde yaralandi.

Kazayi gören vatandaslar durumu 112 acil çagri merkezine bildirdi. Olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri kamyon içerisinde sikisan soför ve yolcuyu sikistiklari yerden kurtararak saglik ekiplerine teslim etti. Yarali soför ve yolcu agir yarali olarak bölgedeki hastaneye sevk edildi.

“Demirler havada uçustu”

Kazaya tanik olan Yusuf Acar, “Ben malzeme almaya geldim, tam motorla yola çikarken bir ses geldi. Kostum baktim demirler yola saçilmisti. Su an bile kendimde degilim. Kamyonda iki kisi vardi hemen ambulansi ve itfaiye aradik. Yukaridan gelip duvara vurdu, demirler havada uçustu”

Kaza ani güvenlik kamerasina yansidi

Demir boru yüklü kamyonun yokus asagi indigi esnada duvara çarptiktan sonra metrelerce sürüklendigi kaza güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde kamyon yan yatarak yerde metrelerce sürükleniyor. Kamyonun devrildigi esnada yolda olan bir araci kil payi teget geçtigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile