Beykozlu Kadinlar 'Evlerden Evrene Çevre Bilinci' Projesiyle Harekete Geçti

Beykozlu Kadinlar 'Evlerden Evrene Çevre Bilinci' Projesiyle Harekete Geçti

Beykoz’da ‘Evlerden Evrene Çevre Bilinci’ projesi için çalismalara baslayan gönüllü kadinlar bir araya geldi. ’Yemek’ Yazari Emine Beder’in de katilim sagladigi programda geri dönüsüme iliskin egitimler verilirken gönüllü katilimcilar egitim sonunda ok atma etkinligine katildi.



Beykoz Belediyesi tarafindan ‘Evlerde Çevre Seferberligi Baslatiyoruz” sloganiyla yürütülen ‘Evlerden Evrene Çevre Bilinci’ projesi çerçevesinde gönüllü kadinlar bir araya geldi. Programa Beykoz Kaymakami Esengül Korkmaz, ’Yemek’ Yazari Emine Beder ve çok sayida gönüllü kadin katilim sagladi. Programda gerçeklestirilen egitimler dahilinde sifir atik uygulamalari, süreç boyunca yürütülecek faaliyetler ve geri dönüsüm için yapilabilecekler konusunda egitimler verildi.

’Yemek’ Yazari Emine Beder, projeye gönüllü katilim saglayan kadinlarla söylesi gerçeklestirdi. Egitim sonrasi gönüllü katilimcilar ok atma etkinligine katildi.



“Tüketme üret politikasiyla ilerliyoruz”

Konuya iliskin konusan Beykoz Belediyesi Çevre Mühendisi Sevnur Güner, “Beykoz Belediyesi olarak sifir atik hedeflerimiz dogrultusunda gönüllü kadinlarimizla birlikte ‘Evlerden Evrene Çevre Bilinci’ projemizi baslattik. Bugün de gönüllü kadinlarimizla bulustuk. Biz bu projeyle sifir atik konusundaki hedeflerimizi gerçeklestirmek istiyoruz. Çevre konusunda daha duyarli tüketiciler yetistirmek istiyoruz. Tüketme üret politikasiyla ilerliyoruz. Beykoz Belediyesi olarak ürettigimiz tüm projelere sürdürülebilirlik açisindan uygun olmasina önem veriyoruz” diye konustu.



“Farkindalik olusturmasi adina çok kiymetli”

Gönüllü kadinlarla bir araya gelen Yemek Yazari Emine Beder, “Bu tarz çalismalari çok degerli buluyorum. Herkese örnek teskil edecek bir proje. Bu tür çabalar farkindalik olusturmasi adina çok kiymetli. Umarin bu proje insanlarin hafizasinda yer alir ve devami gelir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile