Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan'da Hatay'daki Çocuklari Yalniz Birakmadi

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan'da Hatay'daki Çocuklari Yalniz Birakmadi

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda Hatay Defne’deki çocuklari yalniz birakmadi. Beylikdüzü Belediyesi ile Defne Belediyesi’nin ortaklasa düzenledigi programda çocuklar için bir dizi etkinlik düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük begeni kazanirken, çocuklarin nesesine veliler de eslik etti.

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda Hatay - Defne’de yasayan çocuklari yalniz birakmadi. Beylikdüzü Belediyesi ile Defne Belediyesi’nin ortaklasa düzenledigi ve çocuklarin doyasiya eglendigi etkinlik, Defne Harbiye Atatürk Parki’nda gerçeklesti. Alanda, çocuk tiyatrosundan çesitli atölye çalismalarina kadar bir dizi etkinlik yapildi ve etkinliklere katilan çocuklara hediyeler takdim edildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte gösteriler büyük begeni kazanirken, çocuklarin nesesine etkinlige katilan veliler de eslik etti.

“Beylikdüzü ile ayri bir hukukumuz olustu bunu güçlendirerek devam ettirecegiz”

Etkinlik alaninda konusan Defne Belediye Baskani Halil Ibrahim Özgün, Türkiye’nin aydinlik gelecegine daha umutla baktiklarini belirterek, “Küçüklügümüzden itibaren her 23 Nisan’da yüregimiz coskuyla atar. Deprem sürecinden itibaren bugüne kadar bizleri hiç yalniz birakmayan hem Istanbul Büyüksehir Belediyemize, hem de Beylikdüzü Belediyemize tesekkür ediyorum. Deprem sürecinde, sonrasinda ve hala bugünde 23 Nisan etkinligimizde emegi geçen tüm Beylikdüzü Belediyesi ekibine de tesekkür ediyorum. Bizler dayanismaya devam edecegiz. Tabii Beylikdüzü ile ayri bir hukukumuz olustu ve bu hukukumuzu güçlendirerek devam ettirecegiz” dedi.

Beylikdüzü Belediye Baskan Yardimcisi Cihan Sehla ise bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda Hatay’da olmaktan duyduklari memnuniyeti dile getirerek, “Beylikdüzü Belediyesi olarak depremin ilk gününden itibaren hep buradaydik. Çocuk bayraminda burada olmak ise ayrica çok daha özel oldu. Bu yil Defne’nin çocuklarina dokunduk ve bu dayanisma agimizi umarim kat kat artiracagiz. Bugün alan çok kalabalik ve insanlar gülümsemeye çok ihtiyaç duyuyor. Bugün bunu herkes burada görüyor. Tekrar herkese çok tesekkür ediyorum ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile