Beylikdüzü'nde Sok Operasyon Açiklamasi Evde Kalasnikof Ele Geçirildi

Beylikdüzü'nde Sok Operasyon Açiklamasi Evde Kalasnikof Ele Geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerinin bir eve yaptigi operasyonda, kalasnikof tüfeginin yani sira çok sayida mermi, uyusturucu madde ele geçirilirken 5 süpheli de yakalandi. Polisin sorgulamasinda adeta birer suç makinesi çikan 5 sahistan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beylikdüzü’nde polis ekipleri silah kanununa muhalefet suçundan yaptigi çalismalar sirasinda aldigi istihbarati degerlendirerek Gürpinar’da bir eve baskin düzenledi.

Düzenlenen baskinda 1 adet AK-47( Kalasnikof), 2 adet ruhsatsiz tabanca, sarjör, 2 adet çelik yelek, silahlara ait mermiler ve 59 gram skunk adi verilen uyusturucu madde ele geçirildi. Polis ekipleri ayrica olayla alakali olarak, S.Ö. E.E, S.Ö., S.T., ve E.S isimli 5 kisiyi de gözaltina aldi.

Gözaltina alinanlar suç makinesi çikti

Göz altina alinan 5 sahis emniyette sorgulandi. Sistem üzerinden yapilan sorgulamada ise S.Ö. ve E.E.’nin hirsizlik suçundan aramasi oldugu ögrenildi. Diger süphelilerin ise sorgulamasinda, yagma, gasp, adam yaralama, resmi belgede sahtecilik ve kapkaç gibi birçok suç kayitlari olduguna ulasildi. S.Ö ve E.S. sevk edildigi mahkemece serbest birakilirken, E.E., S.T. ve S.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile