Beyoglu Belediyesi'nden Anneler Günü'ne Özel Bogaz Turu

Beyoglu Belediyesi tarafindan Anneler Günü’ne özel bogaz turu etkinligi düzenlendi. Pek çok anne ve çocuklarinin katilarak stres attigi etkinlikte konusan Beyoglu Belediye Baskani Inan Güney, "Bütün isimiz, gücümüz çocuklarin ve annelerin mutlu oldugu Beyoglu" dedi.

Beyoglu Belediyesi tarafindan 12 Mayis Anneler Günü’ne özel anlamli bir bogaz turu etkinligi düzenlendi.

Etkinlige Beyoglu Belediye Baskani Inan Özer’in yani sira pek çok anne ile çocuklari da katildi.

‘Annemiz en kiymetlimiz’ temasiyla düzenlenen bogaz turu etkinliginde anneler, çocuklariyla birlikte Istanbul’un essiz manzaralarini kahvalti esliginde kesfederek stres atti.

Annesi ve kiziyla geldi

Etkinlige annesi ve kiziyla birlikte geldigini söyleyen Kübra Çelik, "Çok heyecanliyiz, gayet güzel. Kahvaltimizi yaptik. Tesekkür ediyoruz Belediye Baskanimiza. Annemin de anneler günü kutlu olsun’’ seklinde konustu.

"Bütün isimiz, gücümüz çocuklarin ve annelerin mutlu oldugu Beyoglu"

Beyoglu Belediye Baskani Inan Güney ise tüm annelerin emekleri önünde saygiyla egildigini söyleyerek, "Anneler yapilabilecek her türlü hizmete layiklar. Ne yaparsak yapalim onlarin emeklerin emeklerine yetisemeyiz. Dolayisiyla bir nebze de olsa onlarin bugününü mutlu edip Pazar kahvaltilarini paylasabilmek, dertlerinden ve sikintilarindan ayirabilmek için ve çocuklariyla mutlu bir bogaz tutu yapabilmeleri için elimizden gelen destegi verdik. Onlar da sag olsunlar yogun bir katilim göstermisler. Bütün isimiz, gücümüz çocuklarin ve annelerin mutlu oldugu Beyoglu olusturmak. Huzurlarinizda tekrar tüm annelerin gününü kutluyorum’’ ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile