Beyoglu'nda Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Taksiye Binmek Isteyen Turist Ölümden Döndü

Beyoglu'nda Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Taksiye Binmek Isteyen Turist Ölümden Döndü

Beyoglu’nda yolcu almak için duran ticari taksiye, asiri hiz yapan otomobil arkadan çarparak takla atti. Ticari taksiye binmek için kapisini açan turist ise ölümden döndü, o anlar güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Kaza, dün saat 07.00 siralarinda Beyoglu Tarlabasi Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Okay idaresindeki 34 DNJ 294 plakali otomobilin, yolcu almak için duran Sinan Topçu idaresindeki 34 TKE 57 plakali ticari taksiye arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle otomobil takla atti. Takla atan otomobilde bulunan, Hüseyin Okay, Cumali Çiftçi ve Mehmet Timorçin otomobilde sikisti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Otomobilde sikisan 3 kisi çevredeki vatandaslar tarafindan sikistiklari yerden kurtarildi. Saglik ekipleri yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Ilk müdahalenin ardindan yaralilar ambulanslarla Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Turist ölümden döndü

Görüntülerde, yolcu almak için duran ticari taksiye çarpan otomobilin takla atmasi ve taksiye binecekken ölümden dönen kadin turistin sok yasadigi görülüyor. Kazayi görenler bir yandan sikisan yaralilari kurtarmaya çalisirken, bir yandan da sok geçiren kadin turistle ilgileniyor. Su verilen turistin uzun süre soku atlatamadigi ve kendine geldikten sonra olay yerinden ayirildigi kamera yansiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile