-beypazarı Belediye Başkanı Kaplan Personelle Biraraya Geldi

Ankara'nın Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı belediyesi ve Kapanan Karaşar, Kırbaşı ve Uruş belde belediyelerinin personelleriyle bir araya geldi.

Belediyenin Taş mektep'te düzenlenen toplantısında konuşan, Kaplan, hiçbir işçiyi ve çalışanı işten çıkarmayacaklarını söyledi.

Destek hizmetleri, insan kaynakları, zabıta, imar, su ve kanalizasyon birimlerinin müdür ve personelinin çalışmalarına daha çok hassasiyet göstermesi gerektiğini belirten Kaplan, şunları kaydetti:
"Hizmet ağımız, Büyükşehir belediyesi yasasıyla, mahallelere kadar uzandı. İlçemize bağlı 3 belde belediyesi yasa gereği kapandı. Buralardaki çalışmaları da Beypazarı belediyesi yerine getirecek. Başarılı ve daha bilinçli bir personelle gerçekleştirilmesi mümkün olan hizmetlerde tecrübe ve inanç gereklidir. Bu nedenle, belde belediyelerinde çalışan ve Beypazarı belediyesinde çalışan tüm personelle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."
Bu arada çalışanların sorunlarını dinleyen Kaplan, işçilerin ve belediye çalışanların sorunlarının çözümü içinde çalışma başlatacaklarını söyledi.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile