Beypazarı'nda 'Alkol ve Madde Bağımlılığı' Konulu Seminer

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Köprü İzcilik, Gençlik Spor Kulübü Derneğince ailelere yönelik "Alkol ve Madde Bağımlılığı" konulu seminer düzenlendi.

Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddeler Şube Müdürlüğünde görevli Dr. Arzu Topuç, Beypazarı Halkevi'nde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, "Madde bağımlılığı, günlük yaşantıyı aksatır" dedi.

Topuç, madde bağımlılığından kurtulmak isteyenlerin Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi, Uçucu Madde Tedavi Merkezi ve Çocuk ve Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezine başvurabileceklerini söyledi.

Anne ve babalara çocuklarını şefkatle büyütmeleri önerisinde bulunan Topuç, "Çocukların, duygu ve düşüncelerini söylemesine fırsat verin. Çocukların ve gençlerin arkadaş çevrelerini yakından izleyin. Gönüllü kuruluşlarda çalışmak, spor yapmak gibi hobiler edinmeleri için destekçi olun" diye konuştu.

Köprü İzcilik, Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Yavuz Topçuoğlu ise "Alkol ve bağımlılığı konusunda aileleri bir nebze olsun bilgilendirebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Seminere, dernek üyelerinin yanı sıra AK Parti Beypazarı Kadın Kolları Başkanı Ayla Yurdakul ve yönetim kurulu üyeleri ile İpekyolu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Tekdoğan ve aileler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile