Beypazarı Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı

Ziraat Türkiye Kupası A gurubunda yer alan Beypazarı Şekerspor Asbaşkanı Rıza Çağlar, "Gurubumuzdaki takımları tanıyoruz. Oynayacağımız güzel futbolla

Ziraat Türkiye Kupası A gurubunda yer alan Beypazarı Şekerspor Asbaşkanı Rıza Çağlar, "Gurubumuzdaki takımları tanıyoruz. Oynayacağımız güzel futbolla ilk iki sırayı alıp, gruptan çıkacağımıza tüm Beypazarı halkıyla birlikte yürekten inanıyoruz" dedi.

Karabükspor'u eleyerek gruplara kalan Beypazarı Şekerspor, Galatasaray,MP Antalyaspor, Gaziantepspor ve Denizlispor'un yer aldığı A gurubunda mücadele edecek. Beypazarı Şekerspor'un gruplarda Galatasray ile eşleşmesi şehirde heyecana yol açtı. TV den kura çekimlerini izleyen Beypazarlılar kurada Galatasaray'ın çıktığını duyunca büyük sevinç yaşadı. Fakat Galatasaray-Beypazarı Şekerspor maçının İstanbul da oynanacağı öğrenilince yaşanılan sevinç yarıda kaldı.

Beypazarı Şekerspor Asbaşkanı Rıza Çağlar Ziraat Türkiye Kupası kurası ile ilgili şunları söyledi:

" Karabükspor ile yaptığımız maç kupaya ne kadar konsantre olduğumuzu göstermiştir. Bizim gruplara kalmamızı sürpriz olarak değerlendirenlere bir sürprizde biz guruptan çıkarak yapmak istiyoruz. Beypazarı halkı olarak takımımızla bütünleştik. Ligde ve kupada aldığımız sonuçlar başarılı bir takım olduğumuzun göstergesidir. Biz gruplara Galatasaray'ı ligde yenen Karabükspor'u eleyerek kaldık. Gruptaki diğer takımları yenebilecek güçteyiz haddimizi de biliyoruz. İnşaallah oynayacağımız güzel futbolla grupta ilk ikiye kalıp elemelere katılacağız.Tüm Beypazarı halkı olarak buna yürekten inanıyoruz".

Beypazarı olarak guruplarda 3 büyüklerle eşleşmeyi arzu ettiklerini belirten Asbaşkan Çağlar, "İsteğimiz gerçekleşti. Kuraada Galatasaray çıktı. Fakat maçın İstanbul'da olması şehir olarak bizleri üzdü.Galatasaray'ı Beypazarı'nda misafir edip tarihi konaklarımızı gezdirmek, yöresel yemeklerimizden ikram etmek istiyorduk" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile