Beyşehir'de Amatör Spor Haftası Kutlamaları

Beyşehir ilçesinde, amatör spor haftası kutlamaları başladı.

Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hafta kapsamında, kurumlararası voleybol müsabakalarının ardından bugün de amatör bisiklet yarışları ve tekvando gösterileri düzenlendi.

Bisiklet yarışları öncesi bisikletlere kısa süreli binen Kaymakam Başıbüyük ile Belediye Başkanı Özaltun da ilgi kaynağı oldu.
Anıt meydanında düzenlenen sportif etkinliklere İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, kurum amirleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Başıbüyük, yaptığı konuşmada, amatör sporun önemine dikkat çekti.
Bu münasebetle ilçede haftanın kutlanması, sporcu potansiyelinin gün yüzüne çıkartılması, onlara sporun farkındalığının anlatılması için bir kısım etkinlikler yapıldığına vurgu yapan Başıbüyük, "Bunlar arasında kurumlararası volaybol müsabakaları, bisiklet yarışı, tekvandocularımızın gösterisi gerçekleşiyor şu anda."diye konuştu.

Belediye Başkanı Özaltun ise, genç nesillere sporu sevdirmenin önemine dikkat çekti. Özaltun, çocukları gelecekte iyi yerlerde görme adına, başarılı olmaları adına bunun olması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Anıt meydanında başlayan ve yine burada sona eren 2 kilometre parkurda pedal çeviren bisiklet yarışlarında dereceye giren isimlere madalya ve ödülleri verildi.

Kaymakam Başıbüyük ve ilçe protokolü, ardından tekvandoculara da birer hediye verdi. Bisiklet yarışının ardından başlayan Beyşehir Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren tekvandocuların gösterileri de nefes kesti. Protokol ve vatandaşlar,genç ve minik tekvandocuların gösterilerini ilgiyle izledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile