Beyşehir'de Gaziler ve Şehit Yakınları Aynı Çatı Altında Buluşacak

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Beyşehir'de ilçe temsilciliği açtı.

Derneğin İlçe Temsilcisi Mehmet Gümüşkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir, Hüyük ve Derebucak'ta yaşayan gaziler ile şehit ailelerini aynı çatı altında bir araya getirmek amacıyla çalışma başlattıklarını söyledi.

Çalışma kapsamında ilçede Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne bağlı ilçe temsilciliği kurulduğunu belirten Gümüşkan, "İlçe temsilciliğimiz Beyşehir Belediyemizin tahsis ettiği Belediye İş Merkezi'ndeki yerinde hizmete girmiştir. Artık, Beyşehir, Hüyük ve Derebucaklı gazi ve şehit ailelerimizin de sıcak bir yuvası var" dedi.

Aynı çatı altında Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nin de Beyşehir ilçe temsilciliğinin olacağını ifade eden Gümüşkan, konuyla ilgili başvuruda bulunduklarını ve hizmet vereceği günü beklediklerini aktardı. Amaçlarının bölgede henüz birbirinden habersiz ve birbirini tanımayan gaziler ile şehit ailelerini tanıştırıp kaynaştırmak olduğunu vurgulayan Gümüşkan, "Gazilerimizin ve şehit ailelerimizin sesini duyuracağız. Kültürel ve sosyal etkinlikler de düzenlemeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Gümüşkan, başta dernek için yer gösteren Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ile Beyşehir Kaymakamlığı ve Garnizon Komutanlığı olmak üzere, maddi ve manevi anlamda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile