Beysehir'de Mahalle Muhtari Maasiyla Fen Lisesini Kazanan Ögrencileri Ödüllendirdi

Beysehir ilçesinde, mahalle muhtari mahallesinde ikamet eden ve LGS'de fen lisesini kazanarak ilçenin gururu olan ögrencileri ödüllendirdi.

Avsar Mahallesi Muhtari Yasin Sünbül, bir aylik muhtar maasiyla temin ettigi hediyelerle TOKI Ortaokulu'ndan mezun olan ve fen lisesini kazanan 8 ögrenciye çesisitli hediyeler aldi.

Okulda 40 ögrencinin LGS'ye girdigini hatirlatan Sünbül, "Fen liselerini kazanan her ögrencimize 1'er powerbank, kulaklik ve parfüm seti hediye ettim. Yollari açik olsun, basarilari daim olsun. Insallah, geriden gelen ögrencilerimize de bu basarilariyla örnek olsunlar istiyorum. Türkiye'nin gelecegini insa edecek olan yarinlarimizin mimari gençlerimizi mahalle muhtari olarak karinca kararinca ödüllendirmek istedim." dedi.

TOKI Ortaokulu Müdürü Mehmet Telli, basarili ögrencilere hediyelerini verirken Avsar Mahallesi Muhtari Yasin Sünbül'e bu örnek davranisindan dolayi tesekkür etti.

Telli, "Yüzde 20'lik fen liselerini kazandirma basarisi ile Beysehir'in en iyisi olan okulumuzun tüm paydaslarina da tekrar tesekkür ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile