Beytüşşebap Kaymakamı Karataşoğlu Kürtçe Şarkıya Alkışla Eşlik Etti

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine gelen Hakkari Tiyatro Topluluğu sahneledikleri oyunla büyük ilgi gördü.

Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu'nun başvuru sonucunda ilçe merkezine tiyatro oyunu sahnelemeleri için Hakkari'den gelen topluluk Beytüşşebap Lisesi konferans salonunda "Renkler ülkesi barış istiyor" adlı çocuk oyunu ve "Kabadayı Talimi" adlı oyunları canlandırdılar. Çocuk oyunu 5 seans yapılırken büyükler için de ''Kabadayı Talimi'' sahnelendi.
"Kabadayı Talimi" tiyatro gösterisini Kaymakam Soner Karataşoğlu eşi Emine Karataşoğlu, Alay Komutanı Albay Alpaslan Kauz, İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel, Cumhuriyet Savcısı Mutlu İlker Belgin, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Cıtak, Milli Eğitim Müdürü Musa Paspalcı, kamu kuruluş çalışanları ve çok sayıda vatandaş izlerken salon tıklım tıklım doldu. Büyük ilgi gören oyun sonunda yerel sanatçılar mini bir konser verdi. Beytüşşebaplı sanatçıların Kürtçe ve Türkçe şakılarına misafirlerle birlikte Kaymakam
Soner Karataşoğlu ve eşi Emine Karataşoğlu alkışlarıyla eşlik ederken Alay Komutanı Alpaslan Kauz ve İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel de ayaklarıyla tempo tuttu. Program sonunda Kaymakam Karataşoğlu misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile