Bgc Başkanı Yıldız’ın Mutlu Günü

Bgc Başkanı Yıldız’ın Mutlu Günü

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İhlas Haber Ajansı Bayburt Temsilcisi Yaşar Yıldız’ın kızı Tuğba Yıldız düzenlenen törenle Şenol Bekar ile dünya evine girdi.

Trabzon Hamamizade İhsan Bey kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini Emel Özçavdar ve Cevdet Bekar yaptı. Nikah törenin ardından KTÜ Sahil Tesisleri’nde düzenlenen düğün törenine Yıldız ve Bekar ailelerinin yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Nikah ve düğün törenine İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez, DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Trabzon Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ergun Ata, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram, Artvin gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tolga Gül, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurul üyeleri, yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Düğün törenine Bayburt Valisi Hasan İpek ve Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve Türkiye’nin çeşitli illerinde ki Gazeteciler Cemiyetleri çiçek göndererek genç çiftin mutluluklarını paylaştılar .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile