Biden'in Kampanya Müdürü Dillon Açiklamasi 'Baskan'dan Defalarca Duydunuz, Kazanmak Için Bu Yarista'

ABD Baskani Joe Biden’in seçim Kampanyasi Müdürü Jen O’Malley Dillon, Biden’in seçim yarisinda kalacagini vurgulayarak, “Baskan’dan defalarca duydunuz, kazanmak için bu yarista. O bizim adayimiz ve ikinci bir dönem için baskanimiz olacak” dedi.

ABD’de yaklasan baskanlik seçimi için liderler kampanyalarina devam ederken, Baskan Joe Biden’in saglik sorunlarina iliskin ortaya atilan iddialar da yarista büyük bir etkiye neden oluyor. Biden’a yaristan çekilmesi için hem kendi partisinden hem de kamuoyundan gelen baskilarin arttigi bir dönemde Demokratlarin Kampanya Müdürü Jen O’Malley Dillon açiklama yapti. Biden’in baskanlik yarisinda kalacagini belirten Dillon, ABD Baskani’nin Donald Trump’i yenmek için her zamankinden daha kararli oldugunu söyledi.

Dillon, “Bu kampanyada ileriye giden yolu görüyoruz. Donald Trump’in karsisina çikabilecek en iyi kisi o" dedi.



"Destekte bir miktar kayma gördük"

Biden’in Trump ile canli yayinda gerçeklestirdigi tartismanin ardindan artan çekilme çagrilari nedeniyle “zor birkaç hafta geçirdigini” kaydeden Dillon, “Kampanya için birkaç haftanin zor geçmedigini söylemek için burada degilim, süphesiz öyle oldu ve kesinlikle destekte bir miktar kayma gördük ancak bu küçük bir hareketti” ifadelerini kullandi.

Biden’i destekleyen insanlarin Trump tarafina geçmedigini vurgulayan Dillon, "Yaptiklari sey bize ‘Baskan bunu yapabilir mi?’ diye sormak. Baskan da onlara ‘evet yapabilirim’ diyor” seklinde konustu.

Biden’in çekilebilecegine dair haberlerin sorulmasi üzerine Dillon, "Baskan’dan defalarca duydunuz, kazanmak için bu yarista. O bizim adayimiz ve ikinci bir dönem için baskanimiz olacak" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile