Biga Belediyesi 2. Kitap Festivali Basliyor

Biga Belediyesi 2. Kitap Festivali Basliyor

Biga’da 2. Kitap Festivali’nin heyecani yasaniyor. Biga Belediyesi’nin "Biga’da Mevsim Kitap" sloganiyla düzenleyecegi etkinlik, Atatürk Kültür Merkezi’nde okuma tutkusunu zirveye çikarmayi hedefliyor. Festival çerçevesinde ülkenin önde gelen yazarlari ve 35 yayin evi katilim gösterecek.

Ilber Ortayli, Nurullah Genç, Mehmet Akif Ersoy, Bekir Develi ve Bir Çok Ünlü Isim Biga’da

Festivalin katilimcilari arasinda Ilber Ortayli, Nurullah Genç, Orhan Toker, Deniz Alter, Gri Koç, Saniye Bencik Kangal, Beyhan Budak, Mehmet Akif Ersoy, Dilek Cesur ve Bekir Develi gibi ülkenin taninmis yazarlari yer alacak. Bu isimlerin yaninda bir çok yazar da festivalde okuyucularla bulusacak. 1 hafta boyunca devam edecek etkinlikte her gün farkli söylesiler ve yazarlar, Bigalilarla bir araya gelerek keyifli sohbetlere ev sahipligi yapacak.

Kitapseverlerin Bulusma Noktasi

Biga Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklesecek festival, "Biga’da Mevsim Kitap Olacak!" diyerek Pazartesi günü 14.00’te baslayacak. 35 yayin evi, 27 yazarin katilimiyla zengin bir kitap atmosferi sunacak. Festival, Bigalilarin kitaplarla dolu bir hafta geçirmelerine imkan taniyacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile