Bigadiç’de Cami İmecesi

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, Emek Mahallesi’nde hayırseverlerin yardımlarıyla yapımına başlanan Kurtuluş Cami’nin kubbe betonu atılırken, hayırseverlerden destek beklendiği açıklandı.

Bu güne kadar çok sayıda vatandaşın destek olduğunu bildiren cami yaptırma derneği başkanı Selahattin Çelikbaş, yeni hayırseverler beklediklerini söyledi.

Bigadiç 'de Emek Mahallesinde yapımına başlanan Kurtuluş Cami 'nin kubbe betonu atılırken, yeni hayırseverler bekleniyor. İnşaatın tamamlanması için 250 bin liraya ihtiyaç olduğunu bildiren dernek başkanı Selahattin Çelikbaş, “Bu güne kadar düzenlenen imeceyle inşaatı bu aşamaya getirdik. Şu anda kubbe betonu atıldı.

Caminin alt katında da namaz kılınmaya başlandı. Cami inşaatını en kısa sürede bitirmeye çalıyoruz. Bunun için ustalar çalışıyor. Çalışan usta ve işçilerin yemekleri de mahalle halkı tarafından veriliyor. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Caminin tamamlanması için 250 bin lira dolayında bir kaynağa ihtiyacımız var. Bunun için yeni hayırseverleri bekliyoruz. Camimize destek olmak isteyenler Bigadiç Ziraat Bankasındaki 49230001-5001 numaralı dernek hesabına para yatırabilirler” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile