Biiir...İkiii...Üüüç En büyük Trabzon

Şenol Güneş ile Hagi arasındaki satranç maçında ilk yıkılan kale Servet oldu. Engin  'şah' dedi; Umut Bulut, Cim Bom'u mat etti


Şenol Güneş ile Hagi arasındaki satranç maçında ilk yıkılan kale Servet oldu. Engin  'şah' dedi; Umut Bulut, Cim Bom'u mat etti

Futbol dolu Trabzon-G.Saray derbisinden iki gol ve lider çıktı. İlk yarıda tehlikeler iki takım adına yüzde 50-50'de kaldı, düğüm 2. yarıda çözüldü. Bordo-Mavililer zirveye yerleşti, G.Saray'la arasındaki puan farkı 10'a çıktı.  

ENGİN ATEŞLEDİ, UMUT ATTI
G.SARAY'IN 61'de Barış, 64'te de Kewell ile iki cılız şut denemesi sonuçsuz kalırken, Pino'nun 72'deki sert şutu Onur'u tedirgin etmedi. Günün en hırslısı Engin, maça imzasını 76'da attı, Servet'i terse yatırdı, soldan sıfıra inip Umut'a çıkardı. Teofilo gidince coşan Umut golünü atarken zorlanmadı: 1-0. 78'de aynı pozisyonu Pino yakaladı ama ıskaladı. 90'da Insua'nın ortası kaleye yöneldi, üst direkten geri döndü.
90+4'TE yine aynı ikili işbaşına geçti, Engin 'al da at', Umut da 'olur' dedi: 2-0. Maç sonunda Avni Aker Stadı 'Kolbastı' ile inledi.

Umut 4'te 6 yaptı
Liverpool maçı öncesi yaşanan krizin etkilerini üzerinden atmayı başaran Umut Bulut, Kasımpaşa G.Birliği ve Konya'dan sonra Cim Bom'u da boş geçmeyip 4'te 6 yaptı. Golcü futbolcu, 'Liderliğe yükselmek mutluluk verici' dedi.

Kanlar içinde üçlü çektirdi
G.Saray maçında iki asist yapan Engin Baytar, dizi kanlar içinde olmasına rağmen acılarını unutup, tribünlere üçlü çektirdi ve kolbastı oynadı.

Hasret bitti
Bu sezon ikinci haftayı da lider kapatan Trabzonspor, 8 hafta aradan sonra Bursaspor'dan koltuğunu geri aldı.

Şimdi sıra Bursa'da
İstanbul'un üç büyüklerini deviren Trabzonspor, rotayı liderlik koltuğundan indirdiği Bursaspor'a çevirdi. Bordo-Mavililer, sezon başında Süper Kupa'da karşılaştıkları Ertuğrul Sağlam'ın öğrencilerini 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

GÜRKAN ATA
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile