Bilal Soykan Açiklamasi 'Bagimlilikla Mücadele Etmeye Devam Edecegiz'

Bilal Soykan Açiklamasi 'Bagimlilikla Mücadele Etmeye Devam Edecegiz'

Akyazi Yesilay Temsilciligi ve SUBÜ Genç Yesilay tarafindan düzenlenen ‘Yesilay Elçileri Projesi’ etkinligine katilan Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Halkimizin ve gençlerimizin zararli aliskanliklardan korunmasi için bagimlilikla mücadele etmeye devam edecegiz” dedi.

Akyazi Yesilay Temsilciligi ve SUBÜ Genç Yesilay tarafindan Yesilay Elçileri Projesi’ etkinligi düzenlendi.

Ilçe merkezinde gerçeklestirilen etkinlige Baskan Soykan’in yani sira Akyazi Kaymakami Yakup Güney, Ilçe Emniyet Müdürü Hasan Fehmi Talay, Ilçe Jandarma Komutani Semih Gümüsbas, Akyazi Belediye Baskan Yardimcilari Ali Özer ve Mehmet Öztürk katildi.

Etkinlik çerçevesinde Yesilay’in Gazi Süleyman Pasa Camisi önünde açtigi standi ziyaret eden heyet, sonrasinda ilçedeki esnafa bagimliliklarla mücadele konusunda bilgilendirmede bulundu.

“Hep birlikte bagimlilikla mücadele etmeye devam edecegiz”

Akyazi Yesilay Temsilcisi Arif Kamil Bostan ve SUBÜ Genç Yesilay üyesi ögrencilere gerçeklestirdikleri etkinlik için tesekkür eden Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Gençlerimizi ve tüm toplumumuzu kötü aliskanliklarla bagimliliklardan kurtarmak hepimizin görevi. Yesilay bagimlilikla mücadele anlaminda vatandaslarimiza büyük hizmetler sunan bir kurulus. Bugün Akyazi’mizda gerçeklestirilen bu etkinlikte de esnafimizin bagimliliklar hakkinda bilgi düzeylerinin arttirilmasi ve onlarin vasitasiyla toplumsal farkindalik olusturma hedeflenmistir. Bizler de kaymakamimiz ve protokol üyelerimiz ile birlikte Yesilay gönüllülerimize destek olduk. Halkimizin ve gençlerimizin tüm zararli aliskanliklardan korunmasi için hep birlikte bagimlilikla mücadele etmeye devam edecegiz. Tüm esnaflarimizi ve vatandaslarimizi Yesilay elçisi olmaya davet ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile