Bilecik Belediyesi Meclis Birinci Baskan Vekili AK Parti'den Hasan Cinit Oldu

Bilecik Belediyesi Meclis Birinci Baskan Vekili AK Parti'den Hasan Cinit Oldu

Bilecik Belediyesi Subat Ayi Meclis Toplantisi, Belediye Baskani Mustafa Sadik Kaya baskanliginda gerçeklestirildi.

Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapilan Bilecik Belediyesi Subat Ayi Meclis Toplantisi’nda 13 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi. 13 Ocak 2024 tarihinde Belediye Baskani seçilen Bagimsiz Meclis Üyesi Mustafa Sadik Kaya yerine kalan süreyi tamamlamak üzere gizli oyla Meclis Birinci Baskan Vekili seçiminin yapildigi toplantida AK Parti Meclis Üyesi Hasan Cinit, Meclis 1. Baskan Vekili olarak seçildi.

Partisinden istifa eden ve 13 Ocak 2024 tarihinde Belediye Baskani seçilen Meclis Üyesi Mustafa Sadik Kaya yerine Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk Komisyonu ve Çevre Komisyonuna kalan süreyi tamamlamak üzere Cabir Saglam seçildi. Belediye Baskanliginin yüzde 1,76 oraninda hissedari oldugu Aksa Bilecik Bolu Dogalgaz Dagitim A.S.’de Belediyemizi temsil etmek üzere 13 Ocak 2024 tarihinde Belediye Baskani seçilen Mustafa Sadik Kaya’ya yetki verilmesi konusunun görüsülerek, oy çokluguyla yetki verildi.

Yetki konusunda ayrica Baskan Sadik Kaya’ya Bilecik Kayi Gida Temizlik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi ve Belediye Baskanliginin S.S. Bilecik Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi’nde yüzde 92 oranindaki hissesine iliskin olarak Belediye Baskanligini temsil etmek üzere 13 Ocak 2024 tarihinde Belediye Baskani seçilen Mustafa Sadik Kaya ‘ya yetki verilmesi konusu görüsülerek karara baglandi.

Itfaiyeye araç alim komisyona sevk edildi

Toplantinin bir diger gündem maddesi olarak Belediye Baskanligi Itfaiye Müdürlügü hizmetlerinde kullanilmak üzere 1 adet çift kabin kamyonet 4x2 acil müdahale araci ve 1 adet 4x4 pick-up kentsel arama kurtarma öncü araçlarinin satin alinmasi konusu görüsülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi. Belediye Baskanligi itfaiye hizmetlerinde kullanilmak üzere 1 adet çift kabin kamyonet 4x2 acil müdahale araci ve 1 adet 4x4 pick-up kentsel arama kurtarma öncü araçlarinin satin alinmasi konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Imar konularinin görüsülerek karara baglandigi toplantida ayrica, mülkiyeti Belediye Baskanligina ait müzekkerede belirtilen tasinmazlarin satisina, trampasina (takas) ve buna iliskin tüm is ve islemleri yürütmek üzere Belediye Baskanligina ve Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunu görüsülmeden gündem maddelerinden çikarildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile