Bilecik Belediyesi'nin 21'Inci Yardim Tiri Deprem Bölgesine Gönderildi

Bilecik Belediyesi'nin 21'Inci Yardim Tiri Deprem Bölgesine Gönderildi

Bilecik Belediyesi koordinasyonunda hazirlanan 21’inci yardim tiri deprem bölgesine dogru yola çikti.

Su ana kadar 11 tirdan olusan yardim malzemesi ile 9 kamyondan olusan yakacak odunun gönderildigi deprem bölgesi için hazirlanan ve içinde çadir, uyku tulumu, soba, yakacak ve ihtiyaç malzemesi, ayakkabi ve su bulunan yeni bir araç daha yola çikti.

Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, sosyal medya hesabinda yaptigi kisa degerlendirmede, ‘’Yardim Tirimiz Yola Çikti. Belediyemiz bünyesinde ürettigimiz; çadir, uyku tulumu ve sobalar ile yakacak, ayakkabi, su ve genel ihtiyaç malzemelerinin bulundugu tirimiz dün gece Kahramanmaras’a dogru yola çikti" ifadelerini kullandi.

Bilecik Belediyesi tarafindan düzenlenen yardim kampanyasinda ayrica bu güne kadar 7 bin 200 adet battaniye, 6 bin 63 adet bebek mamasi, bebek bezi ve bebek hijyen kolisi, 6 bin 10 adet gida kolisi, 6 bin 210 adet kiyafet kolisi, 4 bin 400 adet hijyen kolisi, 2 bin 950 paket su, 390 adet isitici, 120 adet çadir, 80 adet yatak, 76 arama kurtarma ve gönüllü personel, 5 hizmet araci, 4 adet konteynir, 1 adet seyyar ikram araci, 1 adet jeneratör teslim edilmisti
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile