Bilecik Cumhuriyet Meydanı'nda Anma Töreni Düzenlendi

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74'üncü yıl dönümü dolayısıyla Bilecik Cumhuriyet Meydanı'nda anma töreni düzenlendi.

Törende Vali Halil İbrahim Akpınar, 2. Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saat 09.05'te iki dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

Daha sonra Bilim Sanat Merkezi'nde devam eden etkinlikte, Ertuğrul Gazi Lisesi Müdürü Yunus Karaağaç, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı. Etkinlik, Atatürk konulu slayt gösterisinin izlenmesi, şiir okunması ve öğrencilerin Atatürk'ün yaşamından kesitlere yer verilen sunumunun ardından tamamlandı.

Etkinliğe Vali Yardımcıları Metin Çınar ve Süleyman Deniz, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Abdulhalik Bakır, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, İl Emniyet Müdürü Emir Gökpınar, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Muhsin Arslan / Sedat Gök

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile