Bilecik'in Karayolları Adım Adım İncelendi

Bilecik'in Karayolları Adım Adım İncelendi

Bilecik AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz ve Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci, Bilecik'te yeni yapılan çevre yolu ve yan yol bağlantılarını adım adım gezerek inceledi.

Sabah erken saatlerde Bozüyük'ün Akpınar Köyü'nden başlayan çevre yolu ve yan yol bağlantılarını denetleme çalışmaları gün devam ederek akşam saatlerinde Osmaneli ilçesinde sona erdi. Bilecik AK Parti Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz ve Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci'ye İGM ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Bozüyük'ün Akpınar Köyü'nden başlayan incelemelerde başta belediye başkanları olmak üzere, köy muhtarları ve vatandaşlar ilgililere meselelerini direkt anlatma imkanı buldu. Akpınar köyünün ardından Bozüyük'teki Saraycık ve Kovalıca geçitleri yerinde incelendi ve ardından da otoyol kenarlarının düzenlenmesi hakkında Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu tarafından istekler dile getirildi.
Daha sonra Karaköy'e geçen heyet, burada muhtarlar ve vatandaşlar ile konuştu. Otoyoldan Pazaryeri istikametine dönüşü sağlayan yan yol ve ilçe girişindeki seramik fabrikasının yakınlarında bulunan keskin viraj da incelenerek, Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci tarafından öngörülen işlerin en kısa zamanda bitirilmesi talimatı verildi.
Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz ve Karayolları Müdürü Turgay Mesci ve beraberindeki heyeti şehrin girişinde karşılayan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, şehirde yapılan çalışmalar ve halkın yol ile ilgili taleplerini bildirdi. Belediye başkanının makamında, Bayırköy halkının daha ferah bir şekilde şehrin içinden geçen otoyoldan faydalanabilmesi için gerekli çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yapıldı.
Bayırköy'ün ardından Vezirhan'a geçen heyet, burada tamamlanan alt geçitler ve kavşak noktalarını yerinde inceleyerek, Vezirhan Belediye Başkanı Yusuf Fidan ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Son olarak Osmaneli ve çevresinde incelemelerde bulunan heyet, Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş ile görüşerek, ilçeye yeni bir üst geçidin kazandırılması sözü verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile