Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Tip Fakültesi'nde Beyaz Önlükler Giyildi

Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Tip Fakültesi'nde Beyaz Önlükler Giyildi

Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Tip Fakültesinde beyaz önlük giyme töreni gerçeklestirildi.

Programa, Seyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sükrü Beydemir, Bilecik Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi ve protokol üyeleri katilim gösterdi. Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Seyh Edebali Üniversitesi Tip Fakültesi’nde Beyaz Önlük Giyme töreninin ikincisi gerçeklesti. Tip Fakültesine baslayan 92 ögrenci, protokol üyelerinin verdigi beyaz önlükleri giydi.

Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Riza Dundar törenin açilis konusmasini yaparak, "Kaliteli bir egitim bizler için önemlidir. Bu ülkeye kazandirilacak hekimler donanimli oldugu müddetçe bu Tip Fakültesinin kalitesini göstermektedir" ifadelerini kullandi.

Rektör Sükrü Beydemir yaptigi konusmada, Israil-Filistin savasina deginerek savasin çok fazla masum insani katlettigini belirterek lanetledi. Ardindan ise tüm doktor adaylara basari konusmasini gerçeklestirdi.

Subasi, "Yeni bir döneme adim atan doktor adaylarimizi kutluyorum. Bundan sonra ki dönemlerde bu ülkeye en faydali, en iyi sekilde hizmet verecek ve sagligimizi emanet edecegimiz doktor adaylarimiza basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Konusmalarinin ardindan tören ögrencilerin beyaz önlüklerini giymesiyle sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile