Bilecik'te Asayiş Uygulaması

Bilecik Emniyet Müdürlüğünce, il genelinde huzur operasyonu düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekiplerince, 1976 kişide yapılan kimlik sorgusunda, Bilecik ve başka illerde, haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 39 kişi gözaltına alındı, suç aleti 6 bıçak, ruhsatsız tabanca ve kuru sıkı tabanca ile av tüfeği ve sahte kimlik ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarda, Organize Sanayi Bölgesi'nde 56 litre menşei belli olmayan yakıt ve ruhsatsız tabanca, 8 gram kubar esrar, 28 adet uyarıcı hap, birer adet 50 ve 100 ile 2 adet 200 TL sahte banknot ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nce 17 kahvehane, 1 kafeterya, 3 içkili lokanta, 6 internet kafe, 2 oyun salonu ve 7 apart, Bozüyük Emniyet Müdürlüğü'nce 15 internet kafe, 6 restoran, 1 oyun salonu ve 19 kahvehane, Osmaneli Emniyet Müdürlüğü'nce 17 kahvehane, 5 tekel bayisi, 7 internet cafe, 2 çay bahçesi, 1 kafeterya, 1 içkili lokanta ve 1 oyun salonu, Pazaryeri Emniyet Amirliği'nce 8 kahvehane, 2 internet kafe, Gölpazarı Emniyet Amirliği'nce 27 kahvehane, Yenipazar Emniyet Amirliği'nce 4 kahvehane, 1 internet kafe, 9 tekel bayi ve 2 içkili lokanta, İnhisar Emniyet Amirliği'nce de 5 kahvehane, 2 içkili restoran ve 1 internet kafe denetlendi.

Toplam 12 iş yerine mevzuata aykırı faaliyette bulunmaktan, 2 iş yerine kapalı alanlarda sigara içilmesine izin verilmesinden işlem yapıldı.

Asayiş kontrolleri sırasında, ''sarhoşluk, kimlik bildirmeme, rahatsız etme ve kapalı alanda tütün mamulü tüketilmesine izin verilmesi'' gibi suçlardan toplam 42 kişiye 3 bin 444 lira ceza kesildi.

Trafik denetimlerinde de hız ihlali yapan 1173, alkollü araç kullanan 41, kırmızı ışık ihlali yapan 3, kasksız motosiklet kullanan 6, park yasağı bulunan alanlara park eden 105, aracının muayenesini yaptırmayan 132, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 5, yük taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 16 ve araç sigortası yaptırmayan 1 ile diğer trafik kurallarını ihlal eden 326 sürücüye para cezası uygulandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile