Bilecik'te Bayram Tedbirleri

Bilecik'te vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven ortamında geçirmeleri için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.

Vali Süleyman Elban, yaptığı yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü bölgesinde emniyet ve huzuru temin edici her türlü güvenlik önlemlerinin alınacağını, halkın huzur ve güven içinde Ramazan Bayramı'nı geçirmelerinin sağlanacağını belirtti.

Bayram süresince her türlü sağlık tedbirlerinin Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğince alınacağını kaydeden Elban, hastanede düzenli bir nöbet hizmetinin uygulanacağını aktardı. Vali Elban, şunları kaydetti:

'Vatandaşlarımızın alışverişlerini rahatlıkla yapabilmelerini sağlamak amacıyla belediyelerce gerekli tedbirler alınacak ve alışveriş mahallerinde zabıta denetimleri yoğunlaştırılacak. Tatil süresince elektrik hizmetlerinin devamlı ve aksamadan yerine getirilmesi sağlanacak, meydana gelebilecek elektrik arızalarının anında giderilmesi için, tamir ve bakım ekipleri oluşturulacak. Bayram süresince yoğun haberleşmenin olacağı düşünülerek haberleşmeyle ilgili her türlü teknik ve personel tedbirleri alınacak. Bayram süresince kutlamalarda bulunmak isteyen vatandaşların güvenle yolculuk etmelerini sağlamak amacıyla yolların devamlı açık bulundurulması sağlanacak. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca meydana gelebilecek kazaları önlemek amacıyla trafik kontrolleri yapılacak. Özellikle Bozüyük-Mekece karayolunda bölge trafik ekiplerince 24 saat esasına göre görev yapılacak. Bayramın huzur, barış ve güvenlik içerisinde milli birlik ve beraberlik duygularıyla kutlanması için ilgili birimlerce gerekli tedbirlerin alınması ve alınan tedbirlerin hassasiyetle yerine getirilmesi sağlanacak.'

Elban, Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde vatandaşların Ramazan Bayramı'nı güvenli ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak üzere şehir içi yollarla şehir dışındaki karayollarında işlenmesi muhtemel suçların meydana gelmeden önce önlenmesi, meydana gelmesi halinde olaya karışan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması, olayın delillerinin elde edilmesi yönünde gerçekleşecek çalışmalar çerçevesinde gereken her türlü trafik ve asayiş tedbirlerinin alınacağını belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile