Bilecik'te Bilet Satisi Yapilan Etkinlik Iptal Oldu, Paralari Iade Etmediler

Bilecik'te Bilet Satisi Yapilan Etkinlik Iptal Oldu, Paralari Iade Etmediler

Bilecik’te 4 Mart günü yapilmasi planlanan Murat Övünç’ün sahne alacagi Kadinlar Matinesi iptal olunca paralari iade edilmeyen vatandaslar isyan etti.

26 Ocak ayinda Basaran Butik sponsorlugunda Bilecik’te bir dügün salonunda Murat Övünç’ün sahne aldigi Kadinlar Matinesine ilgi büyük olmustu. Ayni firma o gün Mart ayi içinde bir daha Murat Övünç’ü Bilecik’e getirecegini duyurmustu. Ardindan 4 Mart 2024 günü ayni dügün salonunda yapilmasi planlanan Kadinlar Matinesi 2 gün kala iptal edildi. Ön sira 400 TL arka siralar 300 TL’den satilan biletlerden alan vatandaslara 3 gün içinde paralari iade edilecegi söylendi. Bu paralar iade edilmeyince yaklasik 200 kisi magduriyet yasadi.

"Yaklasik 200 kisinin paralari bu sekilde alinarak magdur edildi"

Bunlardan biri Önder Özmen, esine ön siralardan 400 liralik bir bilet aldigini bunu da organizasyon yapan Zehra Büsra I. adina havale yaptigi anlatti. Murat Övünç’ün sahne alacagi Kadinlar Matinesi’nin 2 gün önce iptal oldugu telefona gelen mesajla ögrendigini söyleyen Özmen, "Bilecikte organizasyon düzenleyecegiz diyerek insanlara rezervasyon yaptirip etkinlige iki gün kala iptal edildi. Paralari üç gün içinde iade edilecek denilip ardindan telefonlari engelleyerek bir nevi dolandiricilik yapildi. Yaklasik 200 kisinin paralari bu sekilde alinarak magdur edildi. Bu dolandiricilik olayinda dügün salonun hiç bir sekilde dahili yoktur. Biz hakkimizi sonuna kadar arayacagiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile