Bilecik'te Düzenlenen Uyusturucu Operasyonunda 4 Süpheli Sahis Yakalandi

Bilecik'te Düzenlenen Uyusturucu Operasyonunda 4 Süpheli Sahis Yakalandi

Bilecik’te düzenlenen uyusturucu operasyonunda çok sayida uyusturucu madde ele geçirilirken konuyla ilgili 4 süpheli yakalandi.

Bilecik Emniyet Müdürlügü’ne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünce düzenlenen uyusturucu operasyonunda; 1,29 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 0,61 gram metamfetamin maddesi, 1 adet kurusikidan bozma tabanca, 6 adet tabanca fisegi ele geçirilirken konuyla ilgili 4 süpheli sahis yakalandi.

Süpheli 4 sahis hakkinda; ‘Kullanmak Için Uyusturucu Madde Satin Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak’ suçundan ve tabanca ile yakalanan sahsa; ‘Atesli silâhlarla mermilerinin ve biçaklarin memlekete sokulmasi, imali, satilmasi, satin alinmasi, tasinmasi veya bulundurulmasi’ suçu kapsaminda yasal islem baslatildi.

Ayrica yakalanan sahislardan 2’sinin çesitli suçlardan dosya firarisi olarak arandiklari tespit edildi. 2 adet ‘Nitelikli Mala Zarar Verme’ suçlarindan aranan sahis savcilikça serbest birakilirken, ‘Açiktan Hirsizlik ve Motosiklet Hirsizligi suçlarindan aranan sahis ise mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile