Bilecik'te Hayirseverlerden Egitime Destek

Bilecik'te, Mehmet Nuri Efendi Anaokuluna kentte faaliyet gösteren sanayi kuruluslari tarafindan malzeme destegi saglandi.

Maden ve seramik sektörü üzerine faaliyette bulunan iki kurulus tarafindan anaokulundaki her sinifa bir bilgisayar ve donanim malzemesi bagislandi.

Programda ögrenciler, yogurt kabindan yaptiklari enstrümanlarla müzik gösterisi yapti. Ögrencilerin uyumu ve gösterdikleri performans davetlilerin begenisini kazandi.

Okul müdürü Sevgi Ugurlu tarafindan iki kurulusun yöneticileirne okul hakkinda bilgi verildi.

Hayirseverler ise ögrencilerle yakindan ilgilendi. Program, hayirseverlere hediye takdim etmesiyle sona erdi.

Mehmet Nuri Efendi Anaokulunda düzenlenen programa, Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, iki kurulusun yöneticileri, anaokulu ögretmenleri ve ögrenciler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile