Bilecik'te 'Minik Eller Güçlü İller' Projesi

Bilecik'te 'Minik Eller Güçlü İller' Projesi

Bilecik Belediyesi tarafından 2 yıl önce hayata geçirilen "Minik Eller Güçlü İller" projesi kapsamında yeni annelerin "Anneler Günü" kutlandı.


Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki yeni doğan bölümündeki annelere, bebek bakım seti hediye etti. Başkan Yardımcısı Nihat Can, sevgi ve şefkatin timsali olan anneleri ziyaret ettiklerini ve onların bu güzel günlerinde belediye olarak yanlarında bulunduklarını söyledi.

Can, “Bilecik Belediyesi olarak, her türlü fedakarlığı karşılıksız sunan annelerimize, gerek hastanede gerek evlerinde ziyaret ederek, bebek bakım setlerini hediye ediyoruz. İlkleri gerçekleştiren bir belediye olarak yaklaşmakta olan "Anneler Günü"ne küçük bir hediye olan bakım setlerini hediye ederek, annelerimizin bu ilk gününde yanında olduğumuzu göstermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projemizi gerçekten önemsiyoruz. Bu vesile ile bütün annelerimizin "Anneler Günü"nü en içten duygularımla kutlar, bütün annelerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile