Bilecik'te Silahin Ateslendigi Kavganin Güvenlik Kamerasi Görüntüleri Ortaya Çikti

Bilecik'te Silahin Ateslendigi Kavganin Güvenlik Kamerasi Görüntüleri Ortaya Çikti

Bilecik’te geçtigimiz aksam yasanan ve bir polis memurunun kendisine saldiran sahsa 6 el silahla ates ettigi, ancak herhangi bir kisinin yaralanmadigi kavganin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Olay geçtigimiz gün Bilecik’te alkollü bir eglence mekâni çikisinda meydana gelmisti. Gazipasa mahallesi Muavenati Içtimai sokak üzerindeki isletmenin restoran bölümünde ayni masada oturan polis memuru Murat P. ile insaat isiyle ugrasan Volkan A. arasinda bilinmeyen bir nedenden dolayi tartisma basladi.

Tartisma mekân disina tasininca polis memuru Murat P. beylik tabancisiyla Volkan A.’ya 6 el ates etti. Tabancadan çikan mermiler park halindeki bir araca ve bir eve isabet etti. Bölgeye çok sayida polis sevk edilirken, bölge güvenlik seridi ile kapatildi. Olay yeri inceleme ekiplerini yaptigi detayli çalisma sonrasi sokak hem trafige hem de yaya geçisine açildi. Olay yerine 112 Acil Servis ekibi de yönlendirilirken, silahtan çikan mermiler sans eseri kimseye isabet etmedi. Polis memuru Murat P. meslektaslari tarafindan gözaltina alinirken, ögleden sonra adliyeye sevk edildi. Sahislar birbirinden sikâyetçi olmazken, polis memuru Murat P. çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest kaldi. Olaya karisan polis memuru Murat P. görevden uzaklastirildigi ögrenildi.

Yasanan arbede an ve an güvenlik kamerasina yansidi

Yasanan olaylar isletmenin ve disarida esnafin is yerlerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntüler, polis memuru Murat P. masada karsisinda oturan ve kadraja girmeyen Volkan A. bir seyler anlattigi esnada bir anda arbede yasandi. Volkan A. masayi devirerek polis memuru Murat P. üzerine atlamasi ve masada bulunan bir kesici aleti üzerine dogru sallamasi görüntülerde yer aldi. Kameraya, yasanan arbede sirasinda yan masa oturan çocuk ve diger sahislarin korkulu dakikalari da ayrica yansidi. Ardindan görüntülerde Volkan A.’nin, diger masalardan eline ne geçerse polis memuru Murat P.’nin üzerine atmasi yer aliyor. Restoran disindaki görüntülerde ise yasanan kovalamacalar ve vatandaslari ates edildigi alana kosmalari yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile