Ilçe merkezine sagladigi hizmetleri kirsal alandaki mahallelere de tasiyan Sehitkamil Belediyesi, önümüzdeki günlerde sosyal tesis sayisina bir yenisini daha ekleyecek. Bilek Mahallesi’nde yapimina baslanan sosyal tesisin yapim çalismalari hizla ilerliyor. Sosyal tesis içerisinde; bay-bayan taziye evi, mutfak ve abdest alma yerleri bulunuyor. Kisa sürede tamamlanmasi hedeflenen sosyal tesis, mahalleli tarafindan memnuniyetle karsilandi. Vatandaslar, çalismalari dolayisiyla Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ve ekibine tesekkür ettiler.
“Yapilan sosyal tesis, mahallemiz için büyük bir hizmet”
Mahallelinin özellikle taziye konusunda sikinti yasadigini dile getiren Bilek Mahalle Muhtari Durmus Kilinç, “Mahallemizin ihtiyaci olan taziye evi ihtiyacini Baskanimiza sunduk. Sag olsun Baskanimiz da talebimizi kabul etti ve çalismalari hizli bir sekilde baslatti. Sosyal tesisimiz tamamlanmak üzere. Yapilan sosyal tesisimiz çok güzel oldu. Baskanimiza çok tesekkür ediyoruz. Insallah önümüzdeki günlerde sosyal tesisimiz tamamlanip hizmete girecek. Yapilan sosyal tesis, mahallemiz için büyük bir hizmet. Vatandaslarimiz bu hizmetten en iyi sekilde faydalanacaktir. Yapilan çalismalardan çok memnunuz. Mahalle halkim adina Baskanimiza çok tesekkür ediyorum” diye konustu.
Bilek Sosyal Tesis Için Gün Sayiyor
Sehitkamil Belediyesi, Bilek Mahallesi’nde yapimini baslattigi sosyal tesisi tamamlama asamasina getirdi. Sosyal tesisin tamamlanmasiyla birlikte mahallede yasanan taziye yeri sikintisi çözülmüs olacak.



















