Bilgi Evi LGS Kurslari Için Son Basvuru Tarihi 29 Temmuz

Bilgi Evi LGS Kurslari Için Son Basvuru Tarihi 29 Temmuz

Süleymanpasa Belediyesi Bilgi Evi, Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinavina hazirlanan ögrencilere egitim destegi vermeyi sürdürüyor. Egitimlerden faydalanmak için son basvuru tarihi 29 Temmuz olarak duyuruldu.

Süleymanpasa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi Evi, önümüzdeki yil LGS sinavina girecek olan lise son sinif ögrencilerine ücretsiz olarak egitim destegi ve danismanlik hizmeti verecek. Bilgi Evi LGS egitim destegi kurslari için ön kayitlar devam ederken, ön kayitlar için basvurularin 29 Temmuz Cuma mesai saati bitimine kadar yapilabilecegi ifade edildi.

Süleymanpasa Belediyesi ve Süleymanpasa Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile 27 Mayis’ta gerçeklestirilen Seviye Tespit Sinavi’na katilan ögrenciler, Bilgi Evi LGS egitim destegi kurslarindan yararlanabilecek. Tamamen ücretsiz olan kurslar için kontenjan siniri bulundugundan asil kayitlar, alinan puan ve ailenin maddi durumu dikkate alinarak gerçeklestirilecek.

Kurslara ön kayitlar sahsen yapilabilmekte olup, basvurularin Ortacami Mahallesi Yunusbey Caddesi No: 36 (50. Yil Ortaokulu Yani) adresine yapilmasi gerektigi kaydedildi. Konuyla ilgili bilgi almak isteyenlerin 0 282 259 59 59 numarali Süleymanpasa Belediyesi Çagri Merkezi üzerinden bilgi alabilecegi hatirlatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile