Bilgi Güvenligi Dernegi'nin Yeni Binasi Açildi

Bilgi Güvenligi Dernegi'nin Yeni Binasi Açildi

Bilgi Güvenligi Dernegi’nin yeni dernek binasi Ankara’nin Ümitköy Mahallesi’nde açildi.

Bilgi güvenligi alaninda ulusal ve uluslararasi düzeyde tarafsiz, güvenilir ve etkin bir ulusal sivil toplum kurulusu olma amaci tasiyan Bilgi Güvenligi Dernegi, yeni binasina kavustu. Açilis törenine Cumhurbaskanligi Dijital Dönüsüm Ofisi Baskani Dr. Ali Taha Koç da katildi.

Dernegin Yönetim Kurulu Baskani Taha Yücel açilista yaptigi konusmada, “Önemli egitim faaliyetlerimiz var. Onlari yenilenmis olarak tekrar baslattik. En son bulut iletisimle ilgili önemli bir faaliyetimiz oldu. Benzer faaliyetler devam edecek. Her sene devam eden uluslararasi konferansimiz var. Kriptoloji ve bilim güvenligi noktasinda. O konferansla ilgili de insallah baskanimizin destegiyle Külliye’de güzel bir organizasyon yapacagiz. Önemli bir konferansi Saglikta Siber Güvenlik temasiyla gerçeklestirmis olacagiz” dedi.

Baskan Dr. Koç ise Bilgi Güvenligi Dernegi’nin çok köklü bir dernek oldugunu belirterek, “Bugün sadece bir sekil veya imaj yeniliyor. 2012 yilinda Ulusal Siber Güvenlik konularinda çok güzel çalismalar yapip Türkiye’nin ilk strateji belgesine de çok büyük bir katkisi vardi dernegin. Onun disinda hem egitimlerle hem de yapmis oldugu organizasyonlarla siber güvenlik alaninda çok büyük bir paydasimiz. Dijital Dönüsüm Ofisi olarak dernege destegimiz tam ve her zaman devam edecek” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile