Bilgi Teknolojileri Platformu Toplantisi, Bursa Büyüksehir Belediyesi Ev Sahipliginde Yapildi

Bilgi Teknolojileri Platformunun ikinci toplantisi, Büyüksehir Belediyesinin ev sahipliginde Bursa'da yapildi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Marmara Belediyeler Birligine (MBB) üye Edirne, Istanbul, Kirklareli, Kocaeli, Sakarya ve Tekirdag'daki belediyelerin bilgi islem yönetici ve personeli ile Içisleri Bakanligi Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlügü yetkililerinin katilimiyla birincisi kasim ayi basinda Beyoglu Belediyesinin ev sahipliginde yapilan Bilgi Teknolojileri Platformunun ikinci toplantisi Bursa’da gerçeklestirildi.

Büyüksehir Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Dairesi Baskanligi organizasyonuyla gerçeklestirilen Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki program, Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Süleyman Çelik ve Içisleri Bakanligi Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardimcisi Kemal Sucak'in açilis konusmalariyla basladi.

Içisleri Bakanligi bünyesinde bulunan e-belediye projesini tanitmak ve e-belediye projesindeki modülleri kullanan belediyelerden geri dönüs alip projeyi iyilestirmek adina düzenlenen toplanti, 5 ayri salonda gerçeklestirildi.

Toplantinin Içisleri Bakanligi modülleri kisminda, e-belediye projesi teknik istisare, muhasebe modülü, karar organlari modülü, elektronik belge yönetim sistemi, insan kaynaklari modülleri, dogrudan temin-tasinir modülü ve gelir modülü anlatildi. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi modülleri kisminda ise e-plan modülü, mezarlik modülü, park ve bahçeler modülü ve çevre yönetimi modülü ele alindi.

Iki gün süren programa, MBB Bilgi Teknolojileri Koordinatörü Yunus Demiryürek, MBB Bilisim Uzmani Kerem Ulusoy, Içisleri Bakanligi E-belediye Projesi Genel Koordinatörü Sükrü Çiçek, Içisleri Bakanligi E-belediye Projesi Yerel Yönetimler Koordinatörü Gökhan Koçak ve Bursa Büyüksehir Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Dairesi Baskani Mehmet Veysi Tutkun, Içisleri Bakanligi Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlügü yetkilileri ile Bursa, Balikesir, Bilecik, Çanakkale ve Yalova'daki belediyelerin ilgili personelleri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile